Zuurkool Met Worst En Spek : Zuurkoolschotel Met Spek En Boerenkaaspuree

Zuurkool Met Worst En Spek : Zuurkoolschotel Met Spek En Boerenkaaspuree. Blus met de wijn en de bouillon en stoof op een laag vuurtje. Dit recept is een variatie op de 'normale' zuurkool met worst. We kweekten daar de lekkerste dingen als aardappels, tomaten, courgettes, fruit en nog veel meer. Zuurkool vond ik vroeger nooit lekker, maar nu is het Ć©Ć©n van mijn lievelingsgerechten! Snij de broodjes aan de bovenkant in tot net onder het midden en doe er wat van het ui/zuurkoolmengsel in.

Dit maaltje staat al in 20 minuutjes op tafel. Bedek weer met een laag zuurkool, hierboven op de worstjes en tenslotte nog een laag zuurkool. Giet er tenslotte de wijn overheen en laat tenminste 60 minuten pruttelen. 35 minuten door en door warm worden. Ingrediƫnten 1 zakje (wijn)zuurkool 450 gram aardappelen 1 bakje magere spekreepjes 1 (magere)rookworst zout, peper

Zuurkool Met Worst Recept
Zuurkool Met Worst Recept from cdn.recepten100.nl
Doe het mengsel van de zuurkool, rookworst en spekjes in de springvorm. Voeg nog een scheutje water of bouillon toe als de zuurkool te droog wordt. Zuurkool met worst en spek. Schil de aardappels en doe ze in hun geheel in de pan (niet kleinsnijden, dus!) bereidingswijze. Bak de spekblokjes krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Zuurkoolschotel oven van tevoren maken. Bak in een ruime koekenpan de speklapjes gaar en bruin. Ingrediƫnten 1 zakje (wijn)zuurkool 450 gram aardappelen 1 bakje magere spekreepjes 1 (magere)rookworst zout, peper

Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

Zuurkool1 ui60 gram boter10 jeneverbessen1/4 liter bouillonglas droge witte wijn2 rookworstjescasselerribzuurkoolspek. Met appel en krokant spek en geloof mij, deze is zeker ook de moeite waard. Mix dit heel goed door elkaar zodat alles eerlijk verdeeld is. Snijd de rookworst in plakjes. Schil en kook de aardappelen in ruim water met wat zout. Verhit intussen de olie in een grote kookpot en bak hierin het spek aan beide kanten goudbruin tot het licht krokant is. Dit maaltje staat al in 20 minuutjes op tafel. Ingrediƫnten 1 zakje (wijn)zuurkool 450 gram aardappelen 1 bakje magere spekreepjes 1 (magere)rookworst zout, peper Schep ze door de puree. Doe het mengsel van de zuurkool, rookworst en spekjes in de springvorm. Ingrediƫnten voor 4 Ơ 5 personen. We kweekten daar de lekkerste dingen als aardappels, tomaten, courgettes, fruit en nog veel meer. Knijp de zoveel mogelijk vocht uit de zuurkool en voeg de zuurkool toe.

Snij de broodjes aan de bovenkant in tot net onder het midden en doe er wat van het ui/zuurkoolmengsel in. Draai het vuur uit en laat de pan daarna nog 15 minuten staan. Schep de rest van de zuurkool in de pot en schenk de wijn erbij. Doe ook het kruidenbuiltje erbij. Zuurkoolschotel met worst en spek ingredienten * 1 rookworst, * 100 g ontbijtspek (in plakjes), * 500 g zuurkool, * 1 deciliter witte wijn, * 1 eetlepel provencaalse kruiden, * snufje zout, * snufje peper, * 1 pakje aardappelpuree (voor 4 personen), * 1 eetlepel franse mosterd, * boter,

Bordje Zuurkool Met Worst Yummy Don Pedro De Carrion De Los Condes Flickr
Bordje Zuurkool Met Worst Yummy Don Pedro De Carrion De Los Condes Flickr from live.staticflickr.com
Dek dan af met zuurkool en leg hierop weer uien, specerijen, spek en ribben. Bak in een ruime koekenpan de speklapjes gaar en bruin. Kook de ringworst en serveer ze met de zuurkoolpuree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Schil en kook ondertussen de aardappelen. Ingrediƫnten 1 kilogram kruimige aardappel (geschild, in stukken) 500 gram zuurkool 75 gram boter 200 gram mager gerookt spek (in blokjes) 100 milliliter melk (warm) Vul elke pistolet met zuurkool. *750 gram zuurkool*genoeg aardappels om voor vier man puree te maken*4 rundersaucijsjes (ongekruid)*4 repen dikgesneden, gezouten spek*zout*boter en nootmuskaat.

Schil en kook ondertussen de aardappelen.

Haal het spek uit de kookpot, giet overtollig vet weg en doe de zuurkool in de pot. Doe het deksel op de pan en laat het aan de kook komen. Smeer met een kwastje de bodem van je bladerdeeg in. Blus met de wijn en de bouillon en stoof op een laag vuurtje. Ingrediƫnten 1 kilogram kruimige aardappel (geschild, in stukken) 500 gram zuurkool 75 gram boter 200 gram mager gerookt spek (in blokjes) 100 milliliter melk (warm) Doe de zuurkool over in de ovenschaal. Vet een ovenschaal in met boter. Laat de schotel in de oven ca. Bedek de ovenschotel met de plakjes ontbijtspek. Laat de resterende druk voorzichtig ontsnappen via het drukventiel. Een riesling is hiervoor perfect geschikt. Mix dit heel goed door elkaar zodat alles eerlijk verdeeld is. Nederlanders eten rookworst het meest met boerenkool, maar ook met zuurkool is het heerlijk.

Draai het vuur uit en laat de pan daarna nog 15 minuten staan. Zuurkool vond ik vroeger nooit lekker, maar nu is het ƩƩn van mijn lievelingsgerechten! Voeg het spek toe, samen met de stukjes worst. Ingrediƫnten 1 zakje (wijn)zuurkool 450 gram aardappelen 1 bakje magere spekreepjes 1 (magere)rookworst zout, peper Laat de schotel in de oven ca.

Stamppot Zuurkool Met Worst Yummy Don Pedro De Carrion De Los Condes Flickr
Stamppot Zuurkool Met Worst Yummy Don Pedro De Carrion De Los Condes Flickr from live.staticflickr.com
Haal het spek uit de kookpot, giet overtollig vet weg en doe de zuurkool in de pot. Leg hierop een braadworst en druk dit stevig aan. Vet een ovenschaal in met boter. 35 minuten door en door warm worden. Ingrediƫnten 1 zakje (wijn)zuurkool 450 gram aardappelen 1 bakje magere spekreepjes 1 (magere)rookworst zout, peper Snijd de pistoletjes open aan de bovenkant. Knijp de zoveel mogelijk vocht uit de zuurkool en voeg de zuurkool toe. De rookworst smaakt heel goed in combinatie met het zure van de zuurkool.

Sudder het geheel nog 10 minuten tot de braadworsten gaar zijn.

Bedek de ovenschotel met de plakjes ontbijtspek. Met spek, worst en huisgemaakte zuurkool. Laat de schotel in de oven ca. Verhit intussen de olie in een grote kookpot en bak hierin het spek aan beide kanten goudbruin tot het licht krokant is. Laat de resterende druk voorzichtig ontsnappen via het drukventiel. Jaren terug hadden we een grote moestuin van ongeveer 150 vierkante meter. Snij de broodjes aan de bovenkant in tot net onder het midden en doe er wat van het ui/zuurkoolmengsel in. Bedek weer met een laag zuurkool, hierboven op de worstjes en tenslotte nog een laag zuurkool. Ingrediƫnten 1 zakje (wijn)zuurkool 450 gram aardappelen 1 bakje magere spekreepjes 1 (magere)rookworst zout, peper Bedek de ovenschotel met de plakjes ontbijtspek. Eindig met de laatste laag zuurkool. Dit is een leuke afwisseling en iets anders dan je normaal vindt met jeneverbessen, maar natuurlijk erg lekker! Leg eerst de plakjes spek en daarna de hele worst op de aardappelen en voeg de zuurkool toe.

0 Response to "Zuurkool Met Worst En Spek : Zuurkoolschotel Met Spek En Boerenkaaspuree"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel